Typehusfirma

Ikke som typehusfirmaer er flest

Håndværkerhuset er et af de typehusfirmaer der netop har stræbt sig efter at skabe erfaring på et såkaldt niveau at vi kan give vores kunder den allerbedste service og ydelse. Vi tager udgangspunkt i netop din drøm, samt dine specifikke ønsker og behov. At bygge sit eget hus fra bunden er en stor drøm for mange, men også en stor beslutning.

HVH Fyn er en af de typehusfirmaer der ikke kun tilbyder sine services hvor vi har kontor i Odense på Fyn. Men vi tilbyder det også i Jylland og på Sjælland. Så lige meget hvem du er som privat eller erhverv, så har vi et typehus som kan opfylde dine drømme. Som netop også kan opfylde alle dine behov.

Vi er blandt de mest pålidelige typehusfirmaer

Der er tale om en af livets største investeringer! Og af den årsag er det ikke ligegyldigt, hvilket et af de mange typehusfirmaer, man vælger. Man kan nemlig risikere, at husdrømmen ender op som et bygge mareridt. Men med os som dit byggefirma er du sikret en seriøs, serviceminded og erfaren partner, der sætter dig i fokus og tager dig med på vejen fra den allerførste streg på papiret til det færdige projekt.

Fortæl os om din boligdrøm

 

Kvalitets typehusfirma der skræddersyr din nye drømmebolig

Vi er er mere og andet end bare et typehusfirma. Selvom de boliger, vi opfører, tager udgangspunkt i en model, tilpasser vi alle huse til den enkelte kunde og familie.

Vi skræddersyr løsningen til dine ønsker og behov! På den måde har du i princippet frie hænder til at sammensætte den plantegning og bygning, som du drømmer om. Det sikrer dig en tidløs og unik bolig, som kan skabe rammerne om dit daglige liv, både nu og i fremtiden.

På den måde er vi en af de mest pålidelige typehusfirmaer / byggefirmaer, der kan tilbyder lidt mere og andet end blot en standardløsning.

hvhfyn.dk er en af de mest pålideligste typehusfirmaer i Danmark

 

Vi er et af de typehusfirmaer der gør mere end det sædvanlige!

Vi er et af den slags typehusfirmaer, der brænder for at gøre boligdrømme til virkelighed. Hvis du har en drøm om, at planlægge og bygge dit helt eget hus fra bunden, står vi klar til at hjælpe.

Vi har stort fokus på tæt kommunikation og dialog i det daglige arbejde. Det sikrer, at du altid er up-to-date og med på hvert skridt af vejen mod en færdig bolig. På den måde er vi et byggefirma, der garanterer sikkerhed og tryghed i processen med at rejse dit nye typehus.

Hvis du vil vide mere om os som et af Danmarks mest pålidelige typehusfirmaer eller om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du altid mere end velkommen til at kontakte os61 51 30 01. En snak er både gratis og uforpligtende, og den kan give dig en bedre idé om, hvorvidt vi er det rette valg af partner for dig.

hvhfyn.dk er en af de mest kvalitetsbevidste typehusfirmaer i Danmark

Informationer