Rækkehuse

Rækkehuse

Håndværkerhuset Fyn bygger billige rækkehuse af høj kvalitet som er tilpasset dine behov. Det behøver ikke at koste en bondegård at bygge dit drømmehus. Fortæl os om dine visioner som aspirerende husejer af et nybygget hus, så gør vi din boligdrøm til virkelighed.

Vejen til din drømmebolig

Mange danskere drømmer om at få bygget deres eget hus fra bunden af. Vi har mange års erfaring med at hjælpe par og enlige med at bygge deres drømmebolig. Det kan være meget forskelligt, hvilke ønsker man har til plantegningen. Vi tilbyder vejledning og rådgivning omkring de mange muligheder ved et rækkehus og lytter til dig og din families ønsker og behov.

Der var engang 2 håndværkere…

Håndværkerhuset Fyn blev til da to håndværkere gik sammen ud fra en drøm om at give flere mennesker muligheden for at bygge deres drømmehus. Bag håndværkerhuset finder du stadig os to: elektrikeren Michael, og VVS-manden Henrik. Vi er eksperter inden for hvert vores felt og taler sammen om hvert projekt, så vi kan finde frem til den bedste løsning på projektet. Hos os får du en professionel totalentreprenør til at sørge for at alle dele af byggeriet hænger sammen. Selvfølgelig med dig til at vise vejen frem til dit drømmerækkehus.

Grønt byggeri

Der er mange gode grunde til at bygge bæredygtigt, når du skal have et rækkehus. Med stigende energipriser og en tiltagende klimakrise er CO2-venligt boligbyggeri det bedste valg for pung og klode. Vi bliver hele tiden bedre til at at bruge bæredygtige byggematerialer og kan fortælle dig mere om mulighederne for at installere solceller og jordvarme til dit rækkehus.

Kontakt os for et tilbud

Skal vi give dig et godt tilbud på hvad det koster dig at få et nybygget rækkehus? Kontakt Håndværkerhuset Fyn i dag på telefon nummeret til højre eller via vores kontaktformular her på siden. Vi vender altid hurtigt tilbage. Vi glæder os til at høre fra dig.

Se tegninger her
Informationer