Arkitekttegnede huse

Arkitekttegnede huse

Alle typehuse hos Håndværkerhuset Fyn er individuelt tilpassede huse med en plantegning udført af en rigtig arkitekt. Vi sørger for at tegne og bygge professionelle og personlige typehuse, som kan passe til dine ønsker og behov. Bliv inspireret til hvilke rum dit drømmehus skal indeholde og lad en rigtig arkitekt om at gøre dine drømme til virkelighed.

Vi har mange års erfaring med at kombinere høj kvalitet med en fornuftig pris. Når din drømmebolig tager udgangspunkt i et typehus, har vi et startpunkt hvorfra vi kan tilpasse boligen alt efter dit budget. Hvis du ønsker en anden plantegning for dit hus, end hvad der er muligt inden for L-, V-, K- og H-huse, kan du få en snak med vores arkitekt om din vision for din kommende drømmebolig.

Fortæl os hvad du har i tankerne og få en arkitekt til at lave en professionel tegning. Som totalentreprenører sørger vi for at alt fra den første mursten til den sidste stikkontakt sidder som det skal. Tag kontakt i dag og få et tilbud på din arkitekttegnede drømmebolig.

Informationer