Om os

Om os – Din pålidelige byggepartner

Håndværkerhuset er et firma, der er sammensat af 2 mindre håndværkerfirmaer. Vi er gået sammen for at kunne tilbyde en fuld løsning, hvor vi tager hånd om dit byggeri og sikrer, at din boligdrøm bliver til virkelighed.

Som totalentreprenør er vi tovholder på dit projekt og sørger for, at dit nye typehus er skræddersyet dine ønsker og behov. Vi arbejder altid med udgangspunkt i kunden, hvilket betyder, at du bliver taget med på råd i alle dele af processen.

Vores drøm er, at din drøm skal blive til virkelighed – og derfor går vi gerne den ekstra mil for at sikre den helt rette løsning til dig og din familie.

Fortæl os om din boligdrøm

 

 

Hvem er vi?

Bag håndværkerhuset står Michael, som er elektriker og Henrik, som er VVS’er. Sammen udgør vi et solidt team, der har et indgående kendskab til byggefaget og de tekniske aspekter bag.

Vores erfaring med opførelse af tilpassede typehuse gør, at vi kan levere en service såvel som et resultat i særklasse. I de tilfælde, hvor der er behov for ekstra arbejdskraft eller andre ekspertiser end vores, har vi fleksible og pålidelige kontakter i branchen, som vi kan trække på.

Derfor tør vi godt garantere en tryg og gnidningsfri proces, hvor du som kunde er med på hvert skridt på vejen fra første stregtegning til færdig bygning.

 

Kontakt os i dag

Hos os er det kunden, der er i fokus. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis du drømmer om at bygge nyt hus i Odense eller omegn. Selvom vi holder til i Odense, kører vi gerne langt for at hjælpe dig med at rejse din drømmebolig på det helt rigtige sted.

Kontakt os allerede i dag på 61 51 30 01, hvis du vil vide mere om, hvad vi tilbyder, og hvordan vi kan hjælpe dig. Det er første skridt på vejen mod et skræddersyet typehus, der skaber de perfekte rammer for dig og din familie.

Informationer