Byggefirma

Et af de mest alsidige byggefirmaer i Odense & Fyn

Håndværkerhuset er et af de byggefirmaer i Odense & Fyn der har en særlig ekspertise i opførelse af typehuse. Bag virksomheden står 2 kompetente håndværkere, der har speciale i hver deres fag.

Når du vælger Håndværkerhuset som dit byggefirma på Fyn får du derfor en både erfaren og professionel samarbejdspartner, der tager sig af alle dele, og niveauer af dit byggeri.

Hvis du drømmer om at kunne tegne og bygge din helt egen bolig fra bunden, hvor kvalitet, design og pris går op i en højere enhed, så skal du kontakte os! Håndværkerhuset et godt valg blandt landets mange byggefirmaer i Odense, Fyn og resten af Danmark.

Fortæl os om din boligdrøm

 

Få byggefirmaer i Odense & Fyn er lige så seriøse og professionelle som os!

Håndværkerhuset holder til i Odense. Hvis du vil bygge nyt hus i Odense, er vi derfor et godt valg. Dog kører vi gerne langt for at møde vores kunder, der hvor der er brug for det.

Vi er et af de byggefirmaer i Odense der gerne køre over grænser for at nå frem til dig! Derfor dækker vi også resten af Fyn samt store dele af Sjælland og Jylland. Har du byggegrunden og en drøm om at rejse dit eget hus? Så står vi klar som dit byggefirma på Fyn til at hjælpe dig med at gøre drømmen til virkelighed.

Søger et byggefirma i Odense? Få høj kvalitet, nyt design og en god pris fra et kvalitetsbevidst byggefirma på Fyn!

Vi har mangeårig erfaring i branchen samt en stor teknisk viden inden for stort set alle aspekter af håndværkerfaget. Samtidig sætter vi fokus på dig som kunde og har en god og ærlig service som en af vores vigtigste værdier.

Det gør os til et godt valg, når du mangler et byggefirma på Fyn til at hjælpe dig med at bygge et nyt hus i Odense eller omegn.

Vi er et af de byggefirmaer i Odense som har fokus på dig som kunde

Det er vores drøm at gøre din drøm til virkelighed. Derfor har vi fokus på dig og dine særlige ønsker og behov i alle dele af processen. Selvom vi er din totalentreprenør, har vi dig med inde over hver del af processen.

Det giver bedre muligheder for tæt dialog, konstruktiv kommunikation og dermed et resultat, som lever op til samtlige krav og forventninger hos begge parter. Derfor tager vi også gerne en helt gratis og uforpligtende snak med dig om din boligdrøm og dine muligheder, inden du bestemmer dig.

Leder du efter det mest serviceminded, erfarne og professionelle byggefirma i Odense & Fyn , er du altså mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Søger du erfarne byggefirmaer i Odense? Få høj kvalitet, nyt design og en god pris fra et kvalitetsbevidst byggefirma på Fyn!

Informationer